Як смачно зробити Домашній торт Три Молока класичний зі згущеним молоком, вершками і топленим молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. РЕЦЕПТ торта ТРИ МОЛОКА (Tres Leches), ніжного , вологого, дуже легкого і швидкого у приготуванні десерт.
Інгредієнти
4 яйця
200г цукру
160г борошна
10г розпушувача
3 ст. л. рослинної олії (без запаху)
3 ст. л. окропу
Заливка:
200г згущеного молока
200-250г топленого молока
200-250г вершків 10-33%
Домашній торт Три Молока зі згущеним молоком, вершками і топленим молоком покроковий рецепт
1. Духовку розігріти до 180°c. На високій швидкості збити яйця і цукор близько 5 хвилин. Просіяти борошно і розпушувач. 3 ст. л. рослинної олії, змішати з 3 ст. л. окропу. В яєчну масу поперемінно в 3 етапи додати борошно і олію (починаючи з борошна і закінчуючи маслом), щоразу вимішуючи лопаткою аккуратно.
2. Довго не заважати! Випікати одразу – в риплячого формі діаметром 20-23 см, використовуйте на дно пергамент, т. к. не у всіх бісквіт спокійно відходить від форми. Випікати при 180°с до сухої сірники, духовку перші 20 хв. не відкривати. Зробити заливку: 200г згущеного молока, 200 – 250 г вершків 10-33%, 200-250 г топленого молока.
3. Все змішати віночком до розчинення. Дістати готовий пиріг з духовки і проробивши в ньому паличкою або виделкою багато отворів, залити пиріг прямо у формі. Як тільки вбереться, накрити форму стравою і перевернуть.
4. Коли пиріг охолоне, можна прикрасити будь-яким кремом, ягодами, фруктами, тертим шоколадом. Можна взагалі нічим не прикрашати (мої діти так люблять), буде смачно в будь-якому случае.
5. Якщо ви довго заважали тісто, або не відразу випікали, або використовували не рослинне масло і т. д., в кінці випічки середина пирога може просісти. Але на смак це не вплине, поглиблення можна задекорувати ягодами.