Домашня піца Маргарита класична простий рецепт. Відразу зазначу, що тут не буде простих кроків на кшталт «візьміть кетчуп для основи». Ми з вами приготуємо смачну піцу з офигенной заправкою, як справжні кухарі👌🏻
Інгредієнти
Для тіста знадобиться:
Борошно – 320г
Вода – 180г
Сіль – 1/2ч.л.
Цукор – 1ст.л.
Рослинне масло – 3ст.л.
Дріжджі – 6г
Для соусу знадобиться:
Томатна паста – 2ст.л.
Вода – 10ст. Або більше, дивіться на консистенцію. Можна взагалі взяти пасату і просто додати наступні інгредієнти:
Майоран, Орігано і базилік, трохи тертого часнику, перець, сіль на смак.
Домашня піца Маргарита класична покроковий рецепт
1. Обожнюю гри з тестом, але завжди приємно витрачати на це трохи менше часу і сил, а отримувати чудовий результат. В залежності від того як ви раскатаете/заформуете ваше тісто ,буде змінюватися товщина готової пиццы.
2. В чаші змішуємо борошно + дріжджі (сухі активні) +цукор + Сіль перемішуємо, робимо поглиблення в центрі, наливанням в нього теплу воду і рослинну олію, замішуємо тісто 2-3 хвилини в ручну або за допомогою миксера.
3. Кладемо в чашу злегка змащену рослинним маслом, накриваємо плівкою (не в контакт), ставимо в тепле місце на 40 минут.
4. Для соусу знадобиться:
Трохи проварюємо цю суміш і потім используем.
Трохи проварюємо цю суміш і потім используем.
5. Коли тісто готове, трохи обминаємо його, формуем так як вам потрібно, розподіляємо соус, мацареллу, томати і зверху тертий твердий сир , випікаємо при 180С на конвекції. До рум’яної скоринки , близько 20-30 хвилин , орієнтир на вашу духовку.