Домашня солодка картопля без згущеного молока і без печива

Як зробити Домашню солодку картоплю без згущеного молока і без печива рецепт простий. Я дуже картопляної душі людина! Люблю її в різному виконанні, ну і звичайно ж солодку 😋 Адже це тістечко з мого дитинства.

Інгредієнти

✔️Бісквіт
4 яйця С0
120 г цукру
120 г борошна
1 ч. л. ван цукру
щіпка солі

✔️Крем
0,5 яйця(25 г)
130 г сл.масла
75 мл молока
100 г цукру
1 ч. л. коньяку

1 ст. л. сах.пудри
1 ч. л какао

Домашня солодка картопля без згущеного молока і без печива покроковий рецепт

1. Бісквіт. До яйцям додала сіль, цукор, ван. цукор, збила до збільшення маси в 2 рази. Маса буде густий і стійкою, малюнок від віночка відразу не зникає. За часом ≈ 12 хв (залежить від потужності міксера). ⠀ В 2 прийоми ввела просіяне борошно складывающими рухами: знизу вгору і від країв до центру. ⠀ Вилила тісто на деко застелений, акуратно і рівномірно разровняла по всій поверхні. Випікала при t180º С духовці ≈ 14 хв. Враховуйте особливості своєї духовки. ⠀ Готовий бісквіт остудила не решітці, після зняла пергамент. Бісквіт порвала на довільні шматочки, залишила підсохнути на 2-3 часа.
2. Краще приготувати бісквіт на ніч,залишити цілим підсихати, а вранці зробити пироженко. ⠀ Приготувала сироп: половинку яйця ретельно перемішала до однорідності. Додала трохи молока, перемішала. Вилила інше молоко, додала цукор, перемішала до розчинення цукру. ⠀ Масу поставила на вогонь нижче середнього. Постійно помішуючи довела до кипіння. Після закипання при інтенсивному помішуванні проварила масу близько 3-х хв. , перелила в піалу, накрила плівкою в контакт до повного остывания.
3. Важливо, щоб масло, сироп і коньяк були однією кімнат. tº. Масло збила дочиста і пишності. По 1 ст. л. ввела сироп, після кожної добре перемішуючи. Додала коньяк, перемішала. Крем прибрала в холодильник к. Відразу відокремила для декору, буквально 1 ч. л. ⠀ Бісквіт подрібнила блендером в крихту, поєднала з кремом, ретельно перемішала. Вихід маси ≈ 600 р. Я раделила на 12, кожну подкатала, надала форму картоплі. Сах. пудру, какао просіяла ч/сито, перемішала, обваляла заготовки. Паличкою д/суші в тістечок зробила поглиблення, заповнила кремом. Тістечком дати 1-2 години настояться.