Домашнє печиво кантуччи

Як зробити Домашнє печиво кантуччи рецепт в духовці. Дуже часто мені прилітають смс з проханням дати якийсь рецепт або повторити з тих, що були) для цього я створила віконце -путівник для вашої зручності-там будуть зібрані всі рецепти і тепер не потрібно гортати всю стрічку в пошуках потрібного)) Поки в путівнику трохи десертів, але якщо я буду бачити, що вам це цікаво (❤️коментарі, збереження) введемо традицію смачних рецептів в моєму акаунті👌Почнемо сьогодні ж ☺️з смачних пляцків “Кантуччи”.

Інгредієнти

250 гр. борошна
Сіль
10 гр. розпушувача
2 яйця
100 гр. цукру
35 мл молока
1ст. л. коньяку
50 гр. вершкового масла
100 гр. горіхів
Сушена журавлина, цукати.

Домашнє печиво кантуччи покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до збільшення маси (приблизно 3 хвилини), додати коньяк, вершкове масло і все акуратно перемішати. Сухі інгредієнти ввести в яєчно-масляну масу поступово (!). Останніми ввести горіхи і цукаты.
2. Зробити з тіста ковбаску і випікати в духовці (180 градусів) до сухої шпажки) Відразу (!) різати на шматочки товщиною 1см і ще підсушити в духовці до стану сухарика ☝️
3. І ще-не економте🙏 на якості продуктів: не можна замінювати хороше вершкове масло на спред😉 Дуже смачний, не надто солодкий десерт-для любителів кави☕️ Особливо, якщо кава з молоком🥛