Домашнє варення з вишні з кісточками і цукром на зиму

Домашнє варення з вишні з кісточками і цукром на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

вишня 1 кг
Цукор 1 кг
50 гр вершкового масла

Домашнє варення з вишні з кісточками і цукром на зиму покроковий рецепт

1. Вишню засипаємо цукром і даємо постояти 3-8 годин щоб пустив сік. Далі варимо на помірному вогні 30 хвилин за необхідності знімаємо пінку, якщо є або кладемо шматочок вершкового масла.

2. Варю Варення 3 рази на помірному вогні і між варінням даю повністю охолонути.
Разливаюсь по баночках і зберігаю в кладовке.

3. Готуйте обов’язково і не забувайте поставити мне.

Відео рецепт 👇