Домашнє варення з вишні з кісточками і цукром на зиму простий рецепт.
Інгредієнти
вишня 1 кг
Цукор 1 кг
50 гр вершкового масла
Домашнє варення з вишні з кісточками і цукром на зиму покроковий рецепт
1. Вишню засипаємо цукром і даємо постояти 3-8 годин щоб пустив сік. Далі варимо на помірному вогні 30 хвилин за необхідності знімаємо пінку, якщо є або кладемо шматочок вершкового масла.
2. Варю Варення 3 рази на помірному вогні і між варінням даю повністю охолонути.
Разливаюсь по баночках і зберігаю в кладовке.
Разливаюсь по баночках і зберігаю в кладовке.
3. Готуйте обов’язково і не забувайте поставити мне.
Відео рецепт 👇