Домашнє вівсяне печиво з родзинками і горіхами арахісом

Як смачно зробити Домашнє вівсяне печиво з родзинками і горіхами арахісом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Вівсяні пластівці 1 склянку 115гр
3. Борошно 1 склянку 160гр
4. Цукор-150г
5. Вершкове масло-1 пачка 180гр 🧈
6. Яйця 2шт 🥚
7. Розпушувач 1 пачка 10гр
8. Ізюм світлий 1/2 склянки 100гр
9. Ізюм темний 1/2 склянки 100гр
10. Арахіс смажений солоний 1/2 склянки 100гр
11. Ванилька 1 пачка 8г
12. Кориця 1ч.л.
13. Сіль, рослинне масло

Стакан об’ємом 250мл
Розраховане на 18-20шт

Домашнє вівсяне печиво з родзинками і горіхами арахісом покроковий рецепт

1. Родзинки промиваємо, заливаємо гарячою водою і даємо настоятися. Змішуємо масло кімнатної температури з цукром, по одному додаємо яйця і ще раз все ретельно перемішуємо. У другій чашці змішуємо борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, ванильку, корицю і дрібку соли.

2. Перекладаємо суміш до олії, додаємо розмочений родзинки, арахіс і знову все ретельно перемішуємо, можна руками. Прибираємо тісто в холодильник на 15-20 хвилин, щоб воно злегка затвердів і було зручно ліпити печеньки. Деко устеляємо пекарської папером, змащуємо рослинним маслом, беремо 1ст.л. з гіркою тіста, скачуємо в кулю, кладемо на деко і злегка прижимаем.

3. Між печивом треба витримувати відстань +/- 5см, так як в процесі випікання вони розтечуться. Випікаємо печиво 12-15 хвилин в розігрітій до 180гр духовці. Так воно буде м’яким, якщо хочете більш хрустке, зменшіть температуру і потримайте ще в теплій духовке.

4. Вуаля, шикарне вівсяне печиво готове, приємного чаювання 😋 Головне, що в ньому родзинки в кожному укусі, а не як в магазинному – одна изюмка на упаковку 😆