Як зробити Дріжджовий пиріг з вишнею в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Для тесту:
▪️тепле молоко 300мл
▪️дріжджі 1-2год.л.
▪️2 ч. л. Цукру в самому початку
▪️цукор 60гр
▪️сіль 1/2ч.л.
▪️яйце 2
▪️вершкове масло 60гр
▪️ванільний цукор 1/2ч.л.
▪️борошно (до м’якої консистенції) 500-600о
Начинка:
Начинка може бути будь-який (сир, яблука, ягоди) я люблю вишню
▪️вишня без кісточки (у мене була заморожена) 300гр
▪️крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
▪️цукор (за бажанням) 3 ст. л.
Дріжджовий пиріг з вишнею в духовці покроковий рецепт
1. Замісити тісто і прибрати в тепле місце на 1-1,5 години до підйому, потім сформувати пиріг, викласти начинку.
2. бортики Змастити яйцем або жовтком відправити в розігріту духовку при 180* на 30-35 минут.
3. Начинка:
Додати в розморожену вишню, цукор і крохмаль і перемішати. Начинка готова.
Додати в розморожену вишню, цукор і крохмаль і перемішати. Начинка готова.
4. Готово.