Як зробити Динне морозиво на вершках з медом в домашніх умовах рецепт. Освіжаючий задоволення 🤤 Можна робити в одній ємності, можна порційно, як у мене.
Інгредієнти
12 шт.
1. Вершки 33-35% – 200 мл
2. Мед – 90 грам
3. Диня (м’якоть) – 300 грам
Динне морозиво на вершках з медом покроковий рецепт
1. Диню ріжемо на шматочки, перекладаємо в блендер. Додаємо мед ( якщо він засахарен, розтоплюємо в мікрохвильовці) – блендеруем.
2. Холодні вершки збиваємо до міцних піків. До вершків додаємо пюре дині і все збиваємо на мінімальних обертах до однорідної массы.
3. Отриману масу переливаємо за формами або в одну ємність. Прибираємо в морозильник до повного застывания.