Фаршировані кальмари в духовці

Як смачно зробити Фаршировані кальмари в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всім добрих вечорів, роднульки!! В пору моїх ранніх робіт у всяких там ресторанах, працювати в НГ для мене було нормою життя, головне при цьому потрібно було приготувати для гостей святково/смачно і бажано вчасно , ну а з настанням НГ кухня ресторану перетворювалася на ще один зал для святкування, причому атмосфера в ньому була куди завзятішим і веселіше) Після однієї з таких вечірок у мене і народилося це блюдо))

Інгредієнти

Кальмар командорський 2 шт

Для фаршу:
Крабові палички 200гр
Фаланги краба 200гр
Цибулю шалот, порей або
Яйце 2 шт ( жовток тілки один додати)
Борошно 0,030
Сіль, перець мелений, цукор

Для соусу:
Олія оливкова 0,1
Олія кунжутна 0,1
Лук червоний 40гр
Зелень кінзи і базиліку 50гр
перець Чилі 1 шт
Імбир 25 гр (на тертці)
Часник 10гр (на тертці)
Сіль, цукор, сік лимона або лайма
Соєвий соус 50гр

Фаршировані кальмари в духовці покроковий рецепт

1. Кальмарів очистити від зовнішніх і внутрішніх плівок.

2. Для фаршу: обсмажити дрібно нарізану цибулю / дрібно нашаткувати палички і м’ясо краба, додати два білка, один жовток, просіяне борошно , заправити сіллю і перцем і ретельно розмішати масу.

3. Фаршируємо кальмарів отриманою масою, перекладаємо на деко з пергаментним папером ( щоб не пригорів) і запікаємо при 180 градусах 15/20 минут.