Фаршировані яйця авокадо і беконом

Як зробити смачні Фаршировані яйця авокадо і беконом рецепт простий, або вогонь-закуска до новорічного столу👌🏻 Все просто, але смачно, небанально і легко, як я люблю!

Інгредієнти

на 10 шт:

яйця 5 шт, 1 авокадо, вершки 33% 40 г, сіль/перець/спеції (брала чилі і томати сушені), бекон 70 р.

Фаршировані яйця авокадо і беконом покроковий рецепт

1. Яйця зварити круто, остудити повністю, почистити, порізати навпіл і вийняти жовтки. Авокадо збити в блендері з жовтками, вершками, сіллю і специями.
2. Відсадити з мішка, або ложкою начинку в кожну половинку яйця. Зверху покласти шматочки нарізаного бекона/хамона.
3. Щоб всіх вразити красою цієї закуски – додала роздроблену фисташку.