Як смачно зробити Французький клафуті з грушею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. По слідах моїх сьогоднішніх грушевих дегустацій, вирішила поділитися з вами рецептом соковитого грушевого клаффути.
Він відмінно підійде в якості основи для муссовых тортів, тістечок і в якості самостійного десерту. Текстура – щось між фруктової шарлотки і соковитим важким кексом🤤 загалом, що я розповідаю) пробуйте). Я використовувала його в торті «Груша – пекановая карамель», і він чудово в нього виписався).
Він відмінно підійде в якості основи для муссовых тортів, тістечок і в якості самостійного десерту. Текстура – щось між фруктової шарлотки і соковитим важким кексом🤤 загалом, що я розповідаю) пробуйте). Я використовувала його в торті «Груша – пекановая карамель», і він чудово в нього виписався).
Інгредієнти
На 1 корж діаметром 14см (висота близько 3 см)
⠀
Масло вершкове – 40 гр.
Цукрова пудра – 40 гр.
Мигдальна борошно – 60 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 8 гр.
Яйце – 16 гр.
Жовток – 20 гр.
Вершки 33% – 20 гр.
Груша свіжа (кубиками) – 70 гр.
Французька клафуті з грушею покроковий рецепт
1. Змішати масло кімнатної температури з цукровою пудрою за допомогою силіконової лопатки. Додати мигдалеву борошно і крахмал.
2. Ввести яйце і жовток (яйця кімнатної температури), перемішати віночком і додати вершки. Викласти у форму діаметром 14 см і розкласти зверху кубики груші. Випікати 40 хвилин при 160°.
3. Готовий бісквіт остудити до кімнатної температури, обернути харчовою плівкою і стабілізувати в холодильнику 6-8 часов.