А ось і сам рецепт французького печива. Мені вони за смаком більше нагадали бісквітні тістечка, печиво для мене це щось хрустке, пісочне, а тут все-таки трошки інше🤔 Французьке печиво мадлен з лимонною цедрою простий рецепт. Я ще для смаку, всередину додала яку-небудь начинку👌, але це вже буде зовсім інший десерт.
Інгредієнти
на 18-20 шт.
3 яйця
80 гр. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
150 гр. борошна
1 ч. л. розпушувача
120 гр. вершкового масла
2 ч. л. лимонної цедри
Французьке печиво мадлен з лимонною цедрою покроковий рецепт
1. За допомогою міксера збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром. Додаємо борошно з розпушувачем, перемішуємо. Далі розтоплене вершкове масло і цедру лимона, перемешиваем.
2. Розкладаємо тісто по формах, знадобиться спеціальна форма для печива Мадлен. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 15-20 минут.
3. Готове печиво остуджуємо і виймаємо з форми. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Приємного аппетита.