Французькі тістечка макарони з білків і мигдальної муки

Тістечко (Масагоп) простий рецепт. Всіма улюблені французькі тістечка макарони із збитих яєчних білків і мигдальної муки простий рецепт.

Інгредієнти

150 г мигдалевого порошку
150 г цукрової пудри
57 г яєчних білків

37 г води
140 г цукру

55 г яєчних білків
10 г цукру

● Крем
100 г шоколад
100 г вершки 33-35 %

Французькі тістечка макарони з білків і мигдальної муки покроковий рецепт

1. шоколад Залити гарячими вершками, перемішати, накрити плівкою і повністю остудити в холодильнику. Дістати збити крем готовий 👍 Сироп вливаємо гарячим !!!

2. Розігріваємо духовку до 145 гр., потім опускаю до 135 гр. Відсаджуємо на пергаментний папір, залишаємо так при кімнатній температурі 15 мин.

3. Відправляємо в духовку випікаємо при 135 гр. 15 -17 хв. Смак залежить повністю від крему ) експериментуйте і готуйте з задоволенням ♥️

Відео рецепт 👇