Фруктовий пиріг Персик Малина

Як зробити фруктовий пиріг Персик Малина рецепт. Річний, ароматний, досить легкий у приготуванні і для шлунка до речі теж😉 Пиріг радує око і підходить для будь-яких сезонних фруктів)

Інгредієнти

– яйця 3 шт.,
– цукор 180 гр.,
– сіль щіпка
– сметана 200 гр.,
– борошно 260 гр.,
– розпушувач 1,5 ч. ложки,
– сода 1 ч. ложка,
– персики/нектарини 4 шт.,
– малина 50-70 гр.,
– крохмаль 2 ст. ложки.

Фруктовий пиріг Персик Малина покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром і сіллю в пишну масу, об’єм повинен збільшитися в 2-3 рази. Борошно просіяти разом з розпушувачем і содою. До яйцям додати сметану і акуратно перемішати, ввести борошняну смесь.

2. Так само акуратно перемішуємо. Персики 2 шт порізати кубиком, інші часточками для прикраси пирога зверху. Малину відправити до дрібно порізаним персикам, частину залишити так само на украшения.

3. Фрукти посипати крохмалем і відправити в тісто. Зверху викладаємо залишені фрукти. Випікати при 180°C 30-40 хв. Але краще всього перевіряти)