Фрикадельки у вершково-томатному соусі з сиром

Рецепт простого вечері! Фрикадельки у вершково-томатному соусі з сиром простий рецепт.

Інгредієнти

Для фрикадельок:
– 400-500 гр фаршу
– 1 цибулина
– 1-2 зубчики часнику
– 1 яйце
– 300 мл томатів
– 70-100 мл вершків
– Сир і зелень

Фрикадельки у вершково-томатному соусі з сиром покроковий рецепт

1. Цибулю і часник подрібнюємо, змішуємо з фаршем, додаємо яйце, сіль (приблизно 1/2 год л), італійські трави. Залишаємо на 10-15 хв в холодильнику і формуємо фрикадельки вологими руками.

2. У них немає борошна, так що вони дуже ніжні. Обсмажуємо – коли фрикадельки з усіх боків підрум’янилися, вливаємо томати, вершки, додаємо дрібку цукру і соли.

3. Тушкуємо приблизно 10-20 хв, так соус буде більш насиченим. В кінці посипаємо сиром і зеленью.

4. Дуже раджу подавати з картопляним пюре.

Відео рецепт 👇