Ганаш для макаронс з чаєм матчу

Рецепт шовкового ганаша для макаронс! Особливо своїм загадковим виглядом: з чого він?? Схожий на ківі, але це не ківі. З ківі не буде такого яскравого кольору. А це мій улюблений чай матчу🌱🌱. Саме він дає такий красивий яскравий колір і зовсім легкий, тонкий смак.

Інгредієнти

Білий шоколад – 200г
Вершки від 33% – 130г
Порошок чаю матчу – 1/2 ч. л
Масло вершкове – 35г

Ганаш для макаронс з чаєм матчу покроковий рецепт

1. Підігріти вершки до кипіння, всипати чай матчу, перемішати і відразу вилити на шоколад. Перемішати, а потім обов’язково пробити заглибним блендером. Завдяки цьому ганаш стане таким блестящим.

2. Потім додати м’яке вершкове масло, порізане на кубики, і знову пробити блендером. Накрити плівкою “в контакт” і поставити в холодильник на 2-3 години. Ганаш повинен стати пластичним, більш плотным.

3. Але не твердим. Наповнювати кришечки макаронс потрібно відразу, ганаш не потрібно залишати на ніч до стабілізації, інакше порушиться його структура, він не буде блищати і стане більш рыхлый.

Відео рецепт 👇