Як зробити Ганаш молочний шоколад-маракуйя для макаронів рецепт простий.
Інгредієнти
-вершки 33%-64г
-пюре маракуї-100г
-інвертний цукор-16г
-цедра половини лимона
-яєчні жовтки-30г
-цукор-пісок-35г
-молочний шоколад-218г
-масло вершкове-16г
Ганаш молочний шоколад-маракуйя для макаронів покроковий рецепт
1. Приготувати крем англез з вершків, пюре, цукру, жовтків і цедри. Помістити шоколад високий стакан.
2. Процідити крем на шоколад. Дати постояти 1 хвилину, потім пробити блендером до емульсії. Додати розм’якшене. вершкове масло.
3. Накрити плівкою в контакт. Дати стабілізуватися при кімнатній температурі. Дуже смачно, вам сподобається!