Як смачно зробити Гарбуз в беконі запечена в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузове часточки в беконі – улюблене смакове поєднання цієї осені 🎃
Інгредієнти
На 2 порції нам знадобиться:
Гарбуз мускатний 350 р
Бекон 4 скибочки
Часник 3 зубчики
Розмарин 1 гілочка
Олія оливкова 15 мл
Перець чорний
Сир кавказький (адигейський або халумі) 4 скибочки
Кінза 30 р
Соус:
Сметана 2 ст. л.
Гірчиця 1/2 ч. л.
Зелена цибуля 5 р
Петрушка 5 г
Олія оливкова 10 мл
Перець чилі за смаком
Гарбуз в беконі запечена в духовці покроковий рецепт
1. Гарбуз нарізаємо шматочками і загорнути їх в бекон. Викладаємо гарбузове часточки в деко, зверху присипаємо розмарином, шматочками часнику, сіллю, перцем і скроплюємо оливковою маслом.
2. Відправляємо деко в духовку приблизно на 25-35 хвилин при температурі 190°. Сир нарізаємо скибочками товщиною близько 1 см і обсмажуємо на сковорідці до золотистої корочки.
3. За допомогою блендера приготуємо соус, змішавши всі інгредієнти до однорідності. Корж підігріваємо на сухий сковороде.
4. Викладаємо на корж шматочки запеченої гарбуза з беконом, обсмажений сир, соус додаємо за смаком, прикрашаємо кинзой.
Відео рецепт 👇