Гарбузова мигдальне печиво пряне

Як зробити гарбузова мигдальне печиво пряне рецепт простий ❤️ (Gluten free, vegan) ⠀ М’яке, ароматне печиво 🥰 ⠀ З гарбузом у мене прекрасні стосунки, ми її їмо постійно (ви напевно бачили в сториз, скільки врожаю виростили мої батьки 😃). ⠀ Тому не обов’язково чекати свят або зими, щоб приготувати пряні печеньки – вони завжди чудово підійдуть до столу 😉

Інгредієнти

🔸100 гр мигдальної муки (перемолоти мигдаль в кавомолці)
🔸40 гр кокосової борошна (перемолоти кокосову стружку )
🔸2 ст. л лляного насіння (перемолоти насіння льону в борошно)
🔸30 – 50 гр кокосової цукру
🔸 1 ч. л спецій (у мене готова суміш для гарбузового пирога від simply organic з iHerb, моя кохана), але можна покласти корицю, імбир, мускатний горіх, кардамон)
🔸120 гр гарбузового пюре
🔸40 гр рослинного масла (у мене кокосове)

Гарбузова мигдальне печиво пряне покроковий рецепт

1. В духовці запекти гарбуз, зробити пюре з м’якоті. Змішати всі сухі інгредієнти, додати до них жидкие.
2. Руками сформувати печива, викласти на противень.
3. Випікати приблизно 15 хвилин при температурі 175 градусів. Обов’язково дати їм остыть.