Печемо Гарбузове Булочки на молоці і дріжджах рецепт простий і швидкий! 🎃 В Reels процес, а я додам, що вони дуже смачні і ніжні виходять, навіть без начинки. Але ви можете додати мак, родзинки, повидло 👌🔥
Інгредієнти
Молоко 300 мл
Гарбузового пюре 115 р
Раст масло 70 р
Яйце 2 шт
Сіль 1/2 чл
Цукор 4 ст л
Дріжджі 11 г
650 г борошна
Волоські горіхи для прикраси
Яйце для змащування булочок
Гарбузове Булочки на молоці і дріжджах покроковий рецепт
1. Для гарбузового пюре запекти м’якоть гарбуза для м’якості в духовці, пробити блендером. ⠀⠀ З’єднати в мисці рідкі інгредієнти: молоко, гарбузове пюре, яйця, рослинне масло. ⠀⠀ ⠀⠀ В іншій мисці просто змішати борошно, дріжджі, цукор і сіль. ⠀⠀ Поступово підсипаючи сухі інгредієнти в рідкі, замісити тісто. ⠀⠀⠀
2. Борошна може знадобитися трохи менше або трохи більше, тільки не забивайте тісто борошном, воно має бути трохи липким. Якщо сильно липне до рук, краще змастіть руки рослинним маслом при замісі. ⠀⠀ ⠀⠀ Ставимо тісто в мисці на расстойку на 1 годину, накривши харчовою плівкою. Тісто має збільшиться в 2 рази. ⠀⠀
3. обминаємо тісто і формуємо 16-20 булочок. На кожній булочці робимо 8 надрізів по краю приблизно на глибину 1 див. ⠀⠀ Залишаємо в теплому місці підходити, накривши плівкою. ⠀⠀ Булочки змащуємо яйцем, в кожну встромляємо четвертинку волоського горіха і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 хвилин до готовності. ⠀⠀