Гарбузовий кращий торт

Як зробити дуже смачний і простий Гарбузовий торт кращий рецепт. Я, звичайно, вмію вирівнювати торти ідеально, але, кажуть, що зараз в моді 😁😂! Отримаєте ось такий домашній, з нотками тонкої “недбалості”! Смачний і ніжний настільки, що можна брати губами і ковтати, не жуючи😉👌! Хто ще не полюбив гарбуз, обов’язково приготуйте його! І, я впевнена, побіжите поповнювати запаси цих красунь 🎃🎃🎃

Інгредієнти

БІСКВІТ (на 2 форми d=18 см):
3 яйця (З)
170 г звичайного + 10 г ванільного цукру
щіпка солі
170 г густого пюре із запеченої гарбуза 🎃
100 г борошно
8 г розпушувача
1 ч. л суміші прянощів (кориця, імбир, мускатний горіх, кардамон)

Заварна основа для крему:
200 г пюре з запеченої гарбуза 🎃
250 г апельсинового або мандаринового соку
100 г цукру
щіпка 🍋 кислоти
1 жовток ІЗ
40 г борошна
20 г 🌽 крохмалю
70 г вершкового масла 82,5 %

КРЕМ:
Вся заварна основа
200 г вершкового сиру
~100 г цукрової пудри (пудру відразу всю не додавайте, солодкість крему залежить від солодощі гарбуза і соку в заварний основі, регулюйте під свій смак)

Гарбузовий торт кращий покроковий рецепт

1. Яйця з цукром і сіллю збити протягом 4-5 хвилин в пишну світлу масу. Додати пюре гарбуза🎃, перемішати на найменших обертах. Борошно просіяти, додати розпушувач і прянощі перемішати, всипати у яєчну масу, коротко перемішати на малих обертах. Дно форми застелити пергаментом, розподілити тісто по 1/2 кожну, розрівняти. Випікати бісквіт в заздалегідь розігрітій до 180° духовці, режим верх-низ, 40-45 хвилин (до сухої шпажки). Через 30 хвилин накрити, щоб верх сильно не румянился. Готові бісквіти залишити у формах на 10-15 хвилин, потім вийняти, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 3-4 часа.

2. Заварна основа для крему:
В сотейнику з’єднати пюре, сік, цукор, жовток, борошно і крохмаль, довести до загустіння, дочекатися перших бульков, ретельно перемішуючи, і зняти з вогню. Додати масло, добре перемішати, накрити плівкою в контакт, остудить.

3. КРЕМ:
В охолоджену основу додати сир і пудру збити коротко на малих обертах до однородности.