Як зробити Гарбузовий крем-суп з брокколі і квасолею простий рецепт 🧡🍃 “Мій улюблений суп! Це мабуть самий швидкий, смачний і корисний варіант обіду для дорослих і дітей. Готуйте на здоров’я🌱”. (На відео показаний рецепт з картоплею, але він менш корисний, краще додати побільше гарбуза🙂).
Інгредієнти
Гарбуз – 1 шт (маленька)
Брокколі – 1 шт (маленька)
Лук, морква – 1 шт
Біла квасоля – 0,5 ст
Чорний перець, куркума, лавровий лист, часточка лимона (для подачі), сухарі домашні
⠀
Для сухарів:
Хліб (у автора власний б/д)
Часник 2-3 зуб
Олив. масло
Сіль
Гарбузовий крем-суп з брокколі і квасолею покроковий рецепт
1. Квасолю замочити у воді на ніч. Відварити до готовності. Відкласти. Цибулю, моркву обсмажити. Додати гарбуз, залити водою ~1,5 л. Через 7-10 хв додати брокколі або цвітну капусту. Додати спеції. Довести до кипіння і через 5-7 хв зняти з вогню, щоб овочі не разварились.
2. Додати в суп відварену квасолю разом з її бульйоном. Готовий суп пюрировать занурювальним або стаціонарним блендером. При подачі полити у тарілку соком лимона, посипати сухариками.
3. Сухарі: хліб нарізати на кубики, покласти в целофановий пакет, видавити в нього часник або посипати сухим, полити олив. маслом, посолити, струсити. Обсмажити на сковороді або підсушити на деку в духовці при 180′ близько 20 мин.
Відео рецепт 👇