Як смачно зробити гарбузовий крем суп з вершками класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Скажіть, у всіх в молодшій школі восени була «ярмарок врожаю»? Або це чисто сільська історія?
Я пам’ятаю, як після картоплі все збирали самі потворні примірники, малювали їм очі, майстрували солом’яні капелюхи і садили в картонні стільчики🤣 А ще обов’язковим атрибутом були маленькі кольорові гарбуза… Такі спогади навіяв мені аромат киплячих овочів до сьогоднішнього рецептом👩🏻🍳
Я пам’ятаю, як після картоплі все збирали самі потворні примірники, малювали їм очі, майстрували солом’яні капелюхи і садили в картонні стільчики🤣 А ще обов’язковим атрибутом були маленькі кольорові гарбуза… Такі спогади навіяв мені аромат киплячих овочів до сьогоднішнього рецептом👩🏻🍳
Інгредієнти
нижче
Гарбузовий крем суп з вершками класичний покроковий рецепт
1. Отже, в невеликому сотейнику обсмажуємо на рослинному маслі: 🧅 половинку цибулини 🧄 пару зубчиків часнику 🥕 трохи тертої моркви Через пару хвилин додаємо: 🧈 50 гр. вершкового масла 🎃 і очищену, довільно нарізаний гарбуз, у мене на 3 порції пішло близько 500 гр.
2. Смажимо 5 хвилин, поки масло не розтане, а потім додаємо трохи гарячої води або курячого бульйону, так, щоб рідина злегка покривала овочі, і варимо на невеликому вогні близько 20 хвилин, поки гарбуз не стане мягкой.
3. Потім пюрируем суп блендером, додаємо 100 мл вершків, солимо, перчимо за смаком і даємо закипіти. При подачі додати зелень, смажений бекон або сухарики. Приємного аппетита!