Гарбузовий паска безглютеновый рецепт простий 🎃 будь Ласка, не запитуйте, що можна чим замінити і яким вийде паска без гарбуза або якщо замінити її бананом — я не знаю🤷♀️ Пробуйте! І потім діліться результатами😉”
Інгредієнти
180гр борошна:
2 ст ложки з гіркою кокосової борошна
Все інше це і кукурудзяна рисова 50/50
1/3ст кокосового масла
1/2ст гарбуза
жменю кураги
жменю вишні
1,5 ч. л розпушувача
цедра і сік апельсина
50мл молока
2ст л кокосового цукру
ваніль
Гарбузовий паска безглютеновый покроковий рецепт
1. Якщо гарбуз шматком, то можна натерти на дрібній тертці, в автора була заморожена, тому пюрировала.
2. До гарбузі додати нарізану курагу, цедру і сік апельсина, молоко, кокосова олія. Борошно змішати з цукром і розпушувачем і додати в рідку суміш. Добре перемешать.
3. Розкласти по формах і випікати в розігрітій духовці 30-40 хв при 180гр. Дати ПОВНІСТЮ охолонути і покрити глазур’ю (за бажанням).