Гарбузовий суп пюре класичний з вершками

Як зробити Гарбузовий суп пюре класичний з вершками рецепт простий. Пропоную приготувати ніжний гарбузовий суп, а ідеальним доповненням до такого обіду стануть сандвічі Sandwich Cheese & Herbs від Wasa з начинкою з натурального сиру і насиченим смаком пряних трав🌱 ⠀
Мені сподобався не тільки їх смак, але і упаковка! Зручно брати з собою, завдяки чому вони стають ідеальним варіантом для корисного і зручного перекусу з собою в будь-який час☺️

Інгредієнти

✅ 1 кг гарбуза
✅ спеції, трави – за смаком
✅ оливкова олія
✅ 100 мл вершків (у мене 10% жирності)
✅ 1/2 апельсина
✅ 500 мл окропу або бульйону

Гарбузовий суп пюре класичний з вершками покроковий рецепт

1. Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо середніми кубиками. Викладаємо у форму, приправляємо спеціями і скроплюємо маслом. За бажанням, можна додати трави. Накриваємо форму фольгою і випікаємо при 180 гр ~ 1 годину (до м’якості).

2. Готову гарбуз перекладаємо в каструлю і пробиваємо блендером. Поступово додаємо окріп або бульйон і доводимо до бажаної консистенции.

3. З цього додаємо вершки і, помішуючи на повільному вогні варимо кілька хвилин. В кінці додаємо апельсиновий сік і перемішуємо. Суп готовий, подаємо його з сандвічами Sandwich Cheese & Herbs від Wasa і насолоджуємося! Приємного апетиту😘

Відео рецепт 👇