Гарбузовий суп з картоплею

Гарбузовий суп з картоплею знайшовся! І знову, завдяки вам і вашим позначок ❤️. ⠀ 😅Але, якщо вже навіть я не зміг його знайти швидко у власному профілі, то повтору бути. ⠀ 👌Це простий рецепт, який підійде дорослим будь-якого віку, дітям, шанувальникам ЗСЖ, прихильникам ПП і любителям смачної їжі. ⠀ 🧙♂️Ми з вами, як в казці будемо чарівниками. Тільки з гарбуза не вийде карета, а чудове задоволення і користь. Додайте сухарі, бастурму або інше в’ялене/копчене м’ясо…..хоча, я більше люблю цей суп в його первозданному вигляді і з грінками. ⠀ 🥣Солодкуватий смак супу підкорить малюків. Що довго говорити, давайте готувати!

Інгредієнти

Гарбуз 700г
Картопля 1 шт
Часник 4 зубчики
Цибуля ріпчаста 1 головка
Молоко 1 ст
Вода 1 ст
Вершки 20% 0,5 ст

Гарбузовий суп з картоплею покроковий рецепт

1. Спосіб приготування: цибулю порізати тонкими півкільцями, часник дрібно порубати, картоплю нарізати кубиками середньої величини. У каструлю налити трохи оливкової олії і обсмажити овочі на середньому вогні, трохи присолив, поки цибуля не стане мягким.
2. Потім, очистити гарбуз, нарізати кубиком, як картоплю, додати в каструлю і пасерувати на слабкому вогні ще 8-10 хвилин. Додати молоко, воду і варити на середньому вогні, поки гарбуз не стане мягкой.
3. Зняти з вогню і перебити в блендері до однорідності. Влити вершки, посолити за смаком і дати закипіти. Дорогі мої, це реально гарбузовий космос!