Як зробити глазур на альбумине, італійської меренге і маршмеллоу рецепт простий. Ділюся перевіреними і улюбленими рецептами глазурей для пасок. Зберігайте, щоб не втратити – Пасха вже зовсім скоро! А щоб я знала, що пост корисною, залиште будь коментар.
Інгредієнти
ГЛАЗУР НА АЛЬБУМИНЕ
8 г альбуміну (сухого курячого білка)
20 г води
115 г цукрової пудри
ГЛАЗУР НА ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГЕ
60 г білка
140 г цукру
50 г води
⠀
ГЛАЗУР МАРШМЕЛЛОУ
5 г желатину силою 200 блюм+30 г води
100 г цукру
20 г води
Глазур на альбумине, італійської меренге і маршмеллоу покроковий рецепт
1. ГЛАЗУР НА АЛЬБУМИНЕ.
Альбумін замочити у воді на 10-15 хв. Збити воду з альбуміном на низькій швидкості, через 1-2 хв додати пудру і також на низькій швидкості збити в однорідну массу.
Альбумін замочити у воді на 10-15 хв. Збити воду з альбуміном на низькій швидкості, через 1-2 хв додати пудру і також на низькій швидкості збити в однорідну массу.
2. ГЛАЗУР НА ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГЕ.
Зварити сироп 120С з цукру і води. Гарячий сироп влити у збиті до впевнених пік білки.
Збивати ще декілька хвилин до охолодження (до 35С).
Зварити сироп 120С з цукру і води. Гарячий сироп влити у збиті до впевнених пік білки.
Збивати ще декілька хвилин до охолодження (до 35С).
3. ГЛАЗУР МАРШМЕЛЛОУ.
Замочити желатин у воді.
Зварити сироп 110С з води і цукру, додати набряклий желатин і збити міксером до пишноти і збільшення в об’ємі. Більш простий і зручний варіант глазурі-маршмеллоу є в моєму збірнику ПАСХА.
Замочити желатин у воді.
Зварити сироп 110С з води і цукру, додати набряклий желатин і збити міксером до пишноти і збільшення в об’ємі. Більш простий і зручний варіант глазурі-маршмеллоу є в моєму збірнику ПАСХА.
Відео рецепт 👇