Глазурований сирок без цукру

Як зробити смачні глазурований сирок без цукру, молочки і глютену 🍀Рецепт вже був, ділюся з невеликою зміною. Секретний інгредієнт цих сирків – пшоно! Звучить дивно, але повірте, це дуже смачно 🤤

Інгредієнти

КБЖУ на 100 р. 416.04/9.06/25.68/41.14

Інгредієнти:
▪️80 р. сухий пшінки (260 р. відвареної)
▪️70 р. кокосового урбеча/манни/пасти (нічим не замінюємо)
▪️10 р. кокосової борошна/стружки
▪️50 р. сиропу топінамбура
▪️100 гр. шоколаду для глазурі

Глазурований сирок без цукру покроковий рецепт

1. Пшоно замочити на ніч у воді. Вранці злити воду і промити крупу. Поставити варити на повільному вогні до готовності. Співвідношення пшона до води 1:2,5 (так, щоб вода покривала крупу на 1,5 см. Або 270 р. води на 80 р. пшона). ⠀ Дайте охолонути готової пшонці, потім додайте сироп, кокосову борошно або стружку і розтоплений кокосовий урбеч.
2. Перемішайте, подрібніть блендером до однорідності. ⠀ Готову масу розкладіть по формах. Приберіть в морозилку на годину (до повного застигання). ⠀

3. Приготуйте шоколадну глазур: розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі (імпульсами). ⠀ Занурте сирки в шоколадній глазурі і залиште стабілізуватися на пергаменті. Приберіть в холодильник на пару годин, щоб сирки разморозились.

Відео рецепт 👇