Голубці з савойської капусти з фаршем на сковороді

Як приготувати смачні Голубці з савойської капусти з фаршем на сковороді. Затиснула дуже смачний рецепт голубців, а адже вони ніжніше ніжного 🤤 добре, що ви мені нагадуєте.

Інгредієнти

✅1 качан савойської капусти
✅1 кг телячого фаршу
✅2 цибулини
✅2 моркви
✅250 г рису
✅щіпка коріандру
✅1/4 ч. л. чорного перцю
✅сіль за смаком
✅1 ч. л. паприки
✅300 г вершків 20-35% (залежить від уподобань)
✅зелень для подачі
✅1 ст. л. оливкової олії

Голубці з савойської капусти з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Беремо савойську капусту і поділяємо на аркуші. Опускаємо в окріп і трохи проварюємо, щоб вони стали податлевее. Ножем акуратно зрізаємо ущільнення, тоді вони легко будуть переживати. Дрібно нарізаємо цибулю і натираємо морковь.

2. Обсмажуємо на оливковій олії до легкого золотистого кольору. Відварюємо рис. З’єднуємо фарш, спеції, рис, зелень при бажанні, зажарку і добре перемішуємо. Викладаємо фарш на лист і загортаємо, спочатку загинаючи краї всередину і потім рулетом.

3. Викладаємо в глибокий сотейник голубці і заливаємо вершками. Зверху додаємо трохи води, щоб наші голубці були повністю вкриті рідиною, можна додати коріандр і пару лаврових листів. Готуємо під кришкою на середньому вогні 1-1,5 години до готовности.