Горіхове печиво з горіховою пастою і мигдальною борошном

Горіхове печиво з горіховою пастою і мигдальною борошном простий рецепт. Якщо у вас накопичилися залишки горіхових паст, урбечей по різних банках, приготуйте класне горіхове печиво! Воно складе вам вранці прекрасну компанію з чашкою кави. Гарантую, що після цього ви станете трохи щасливішою і довольней. А якщо цього не достатньо, щоб побігти піч, то подивіться на склад. Ніякого цукру, зовсім трохи меду. Без глютену і все таке смачне-корисне.

Інгредієнти

горіхова паста – 100 г (у мене мікс мигдальної і фундучной)
эритрит – 40 г (можна замінити цукром)
яйце – 1 шт
мигдальна борошно – 120 г
тапиоковый крохмаль/борошно – 30 г (можна замінити 1 ст л кукурудзяного крохмалю+ 1 ст л рисового борошна)
сіль – щіпка
масло кокосове/вершкове – 20 р
мед – 30 г
рахрыхлитель – ½ Ч л

Горіхове печиво з горіховою пастою і мигдальною борошном покроковий рецепт

1. Ретельно змішайте горіхову пасту з яйцем, медом, розтопленим маслом. Додайте всі види борошна, эритрит, розпушувач, сіль. У вас вийде мякгое тесто.
2. Руками, змащеними олією сформуйте печиво і викладіть на деко, застелене папером для выпечки.
3. Можна розкачати між двома листами пергаменту тісто в пласт, товщиною близько 1 см і вирізати печиво формочкой.
4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 12 хвилин до золотистого цвета.