горіхове, Шоколадне печиво з вівсянкою

Як смачно зробити Шоколадне горіхове печиво з вівсянкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо ви в мережі побачиш рецепт з описом “закип’ятіть молоко з маслом, цукром і шоколадом і додайте до пластівців і отримаєте приголомшливі печива” проходь повз. Моя чуйка мене не підвела, але цікавість все ж взяв верх. Результат – жодної 😔 Не повторюй моєї помилки, ну або збережи цей рецепт і буде тобі дуже смачне шоколадне горіхове печиво ❤

Інгредієнти

Вівсяні пластівці 350 р
Арахіс смажений 100 р
Арахісова паста 100 г
Яйця 2шт
Цукор 150 г
Шоколад 80 р
Молоко 80 мо
Вершкове масло-120 г
Борошно 100 г
Розпушувач 2 г

горіхове, Шоколадне печиво з вівсянкою покроковий рецепт

1. Вівсяні пластівці обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Остудити. Додати смажену і злегка подрібнений арахіс, борошно і розпушувач. В ковшике з’єднати молоко з цукром і маслом. Як тільки цукор розчиниться, зняти з вогню і додати шоколад і арахісову пасту.
2. Перемішати до повного розчинення і влити до пластівцях. Яйця злегка збити і так само додати до пластівців. Перемішати і прибрати в холодильник на пів години. Вологими руками зліпити печиво викласти на деко на відстані один від друга.
3. Випікати в заздалегідь розігрій до 200 С духовці 15 хвилин. Відразу після духовки печиво дуже крихке, тому з допомогою лопати акуратно зніміть і охолодіть на решітці. Після остигання вони стануть трохи твердіше і добре тримають форму.