Як зробити Горіховий крем-чіз на арахісової пасти, вершках і сирному сирі простий рецепт.
Інгредієнти
На торт вагою 2кг:
– вершки 120гр
– сир сирний (кукинг, креметте) 400гр
– цукрова пудра 80гр
– арахісова паста 120гр
Всі інгредієнти холодні
Горіховий крем-чіз на арахісової пасти, вершках і сирному сирі покроковий рецепт
1. Вершки збити з цукровою пудрою до стійких пік. Додати арахісову пасту, взбить.
2. Додати сирний сир і все добре вимішати до гладкості. Крем повинен бути стабільним, при перевертанні міцно тримається на лопатке.
3. Має насичений смак, сам ніжний але стабільний. Відмінно підходить в горіхові торти, такі як Тоффі, Сникерс.