Як приготувати Горіховий торт кешью кейк з кокосовим молоком рецепт простий без духовки. Чомусь існує думка, що готувати raw-десерти дуже складно. Може так воно і є, але кешью-кейк точно до таких не відноситься👌 Тут все не складно. А його величезний «+» в тому, що можна зберігати в морозилці, і діставати за 15-20 хв до вживання 🔥 *можна є більш твердим, як на відео або розтанути трохи довше і буде м’який.
Інгредієнти
КБЖУ не маленьке, але це в основному корисні жири. А ми їх не боїмося. В міру, звичайно☝️
473/13/34/29
на діаметр 16 см
Основа:
🔸Фініки – 80 г (вага без кісточок)
🔸Мигдаль – 80 р
🔸Кешью – 20 р
🔸Сіль – 1/4 ч. л.
Кешью-шар:
🔸Кешью сирої – 300 г
🔸Кокосове молоко жирне ~ 100 мл (або вершки 20%)
(або більш рідке молоко + кокосове масло)
🔸Підсолоджувач – за смаком
Горіховий торт кешью кейк з кокосовим молоком без духовки покроковий рецепт
1. Кешью замочити мінімум на 2 години. Фініки замочити на 10 хв, очистити від кісточок. Подрібнити фініки, мигдаль і кешью. Додати сіль. Форму застелити харчовою плівкою, викласти основу і утрамбувати. Кешью промити, помістити в чашу блендера.
2. Налити 50 мл молока (вершків) і почати подрібнювати. Часу може знадобитися до 10 хвилин. Поступово кешью почне перетворюватися в густий крем». Молоко доливайте в міру подрібнення, регулюючи густоту.
3. Перекласти на основу, розрівняти і відправити в морозилку мінімум на 4 години. Перед вживанням дістати мінімум за 15 минут.
Відео рецепт 👇