Як зробити Гречку по купецькому з фаршем на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
на 3 порції:
1 маленька цибулина
30 гр моркви
15 гр болгарського перцю (не обов’язково)
1 зубчик часнику
Сіль/спеції за бажанням
1 год л олії ДХІ (або вершкового)
2 ст л води
1 ст л томатної пасти + 20 мл води
Фарш 100 грам
—
Вода 300 мл
Гречана крупа 90 гр
ДХІ (або вершкове) 1 год л
Гречка по купецькому з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Нарізати всі овочі. У каструлю з товстим дном відправити цибулю, моркву, перець, воду і масло. Тушкувати 3-4 хвилини. Додати фарш, часник, спеції і сіль. Тушкувати 5-7 хвилин. Томат змішати з водою, залити до фаршу.
2. Тушкувати 3-4 хвилини. Гречку промити, додати до фаршу. Тушкувати 2-3 хвилини. Додати 300 мл води, варити на повільному вогні ще мінімум 10 хвилин (до готовності крупи).
3. В кінці додати масло, перемішати і дати постояти хвилин 10. Це дуже смачно і ароматно, спробуйте!
Відео рецепт 👇