Грузинське блюдо чахохбілі з курки класичне

Як смачно зробити Грузинське блюдо чахохбілі з курки класичне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 2 порції:
🔸стегно Куряче – 6 шт.
🔸Цибулина – 1 шт.
🔸Помідор – 1 шт.
🔸Часник – 2 зубчики

Соус:
🔸Кетчуп – 1 ст. л.
🔸Вода – 1 склянку
🔸Зелень (за смаком – петрушка, кріп)
🔸Сіль і перець (за смаком)
🔸Спеції (куркума або каррі)

Грузинське блюдо чахохбілі з курки класичне покроковий рецепт

1. Курку кладемо на розігріту сковороду, солимо, перчимо. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20. Нарізаємо цибулю півкільцями, додаємо до курки і тушкуємо ще пару минут.
2. Робимо соус (змішуємо кетчуп з водою і спеціями) і заливаємо курку. Додаємо нарізану шматочками помидор.
3. Тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні, додаємо дрібно порубані часник і зелень. Знімаємо з вогню й даємо постояти під кришкою ще 10 хвилин. Приємного апетиту!