Грузинське Чахохбілі з курки і помідорів по домашньому

Грузинське Чахохбілі з курки і помідорів по домашньому простий рецепт.

Інгредієнти

-Куряче стегно – 750 гр
-Помідори великі, стиглі – 5-6 шт.
-Цибуля – 2 шт
-Томатна паста – 1 год л
-Хмелі сунелі – 1 год л
-Паприка – 1 год л
-Спеції для курки – 1 год л
-Суш. аджика або червоний гострий перець – за смаком
-Чорний перець, сіль – за смаком
-Часник – 5-6 зубчиків
-Петрушка, кінза – 1 пучок
-Вершкове і раст. масло – для смаження
-Вода – у разі, якщо ваші томати сухі – 150 мл

Грузинське Чахохбілі з курки і помідорів по домашньому покроковий рецепт

1. На вершковому і рослинному маслі обсмажуємо курочку до красивої скоринки (не до готовності). Прибираємо з вогню. Тут же обсмажуємо цибулю, з додаванням томатної пасти. Повертаємо курицу.

2. Насипати спеції, закидаємо дрібно нарізані помідори (можна з них зняти шкірку, але я не стала), накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин на середньому огне.

3. Після вимикаємо вогонь. Закидаємо мелконарезанного зелень і чеснок.

4. Перемішуємо, даємо постояти 5 хвилин і можна подавати який аромат, а на смак… обов’язково спробуйте приготувати!

Відео рецепт 👇