Як приготувати ніжний Грибний крем-суп з печериць з вершками і цвітною капустою свіжої рецепт простий. Шалено ніжний, з обалденным ароматом і насиченим смаком 😋
Інгредієнти
Кбжу на 100г: 45/2.5/2.5/3.7
печериці – 400гр (краще взяти королівські, вони ароматні, у мене були звичайні)
вершки 10% – 200мл
цвітна капуста свіжа – 300гр
цибуля – 1шт ( 160г)
часник – 1-2 зуб
сіль, перець
Курячий бульйон/води з-під капусти – 300 мл
Грибний крем-суп з печериць з вершками і цвітною капустою покроковий рецепт
1. Часник, цибулю, гриби нарізаємо кубиками. Розігріваємо сковорідку, спочатку пару хв обсмажуємо часник, додаємо цибулю, смажимо до золотистого кольору, тепер відправляємо гриби і смажимо 10-15 хв. Солимо, перчим.
2. В киплячу підсолену воду відправляємо варитися капусту, варимо 6-7 хв. Тепер, якщо ви додаєте курячий бульйон, то воду з-під капусти зливаємо, якщо ні, то залишаємо приблизно 300 мл і додаємо всю нашу зажарку, вершки і пробиваємо блендером.
3. Дивимося по консистенції, або залишаємо, або підливаємо ще рідини ( мені вистачило ) можна подавати з сухариками і ще залишити кілька шматочків для печериць украшения.