Грибний салат з морквою, горіхами, часником і майонезом простий рецепт «Осінній» 🍄! ⠀ Ну, судячи з нашої з вами листуванні, солоні огірки, заготовлені на зиму, вже по разу відкрили майже всі 😂 ⠀ 🍁🍂 Раз така справа, то відкриваємо сезон осінніх салатів! 🍁🍂 ⠀ Для цього салату підійдуть будь-які грибочки: хоч лісові, хоч печериці з магазину. ⠀ За смаком він супер! Морква дає насолоду, огірочки свіжість, сухарики – хрусткость. Спробуйте!
Інгредієнти
400 г грибів
1 велика цибулина
1 велика морквина
4-5 солоних огірків
100 г сухарів (купуються або зробити самій)
Масло для смаження
Майонез, гірчиця
сіль, перець
Грибний салат з морквою, горіхами, часником і майонезом покроковий рецепт
1. Гриби порізати пластинками, цибулю півкільцями, моркву натерти. ⠀ По черзі на невеликій кількості олії обсмажити гриби до хрусткої скоринки (в кінці посолити, поперчити), моркву, цибулю. ⠀
2. Я викладаю всі компоненти на паперовий рушник – щоб ввібрав зайве масло. ⠀ Перекласти все в миску. Дати охолонути. ⠀ Огірки порізати кубиками, додати в салат. ⠀ Додати сухарики. ⠀
3. Заправити салат майонезом і гірчицею. За бажанням ще можна додати часник. ⠀ Ще смачнішим, якщо додати в цей салат тертий сир. Можете також спробувати і з ним).
Відео рецепт 👇