Грибний суп з печериць з картоплею, морквою та цибулею

Цей грибний суп з печериць, ви не просто любіть, ви будете готувати його знову і знову. Як зробити Грибний суп з печериць з картоплею, морквою та цибулею рецепт простий.

Інгредієнти

Рецепт на середню каструлю:
– печериці свіжі 300 гр.
– картопля 4 шт
– морква 1 шт
– цибуля 1 шт
– грибний кубик маггі 1 шт
– вермішель
– зелень

Грибний суп з печериць з картоплею, морквою та цибулею покроковий рецепт

1. Суп можете готувати як на яловичому бульйоні, так і на воді. У киплячий бульйон кладуть картоплю, нарізану кубиками і варимо до полуготовности.
2. Далі кладемо печериці, нарізані кубиками, засмажку з моркви і цибулі, грибний кубик і варимо 10 минут.
3. Стежимо вермішель, 2 хвилини і готово. Зелень кладемо кожному в тарілку з желанию.