Гриби у вершковому соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
▫️1 червона цибулина, дрібно нарізана
▫️2 зубчики часнику, подрібнити
▫️300 г грибів, нарізаних
▫️1 ст. л. сушеної петрушки / 2 ст. л. свіжої рубаною петрушки
▫️1 ч. л. копченої паприки
▫️120 мл овочевого бульйону
▫️1 ч. л. соєвого соусу
▫️4 ст. л. рослинного йогурту/вершків/жирного молока без додавання цукру
▫️чорний перець за смаком
Гриби у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Обсмажити цибулю на сковороді з невеликою кількістю води на середньому / сильному вогні, поки він не стане м’яким і прозорим. Додайте гриби і часник (долийте більше води, якщо потрібно) і готуйте протягом 6 хвилин, поки гриби не стануть мягкими.
2. Додайте петрушку і копчену паприку, готуйте ще 1 хвилину, щоб приправа дала аромат. Потім залийте овочевий бульйон і додайте соєвий соус і тушкуйте на повільному вогні близько 5 хвилин або до загустения.
3. Зніміть сковороду з вогню, потім додайте йогурт/вершки/молоко і перемішуйте до вершкового стану, приправте перцем і прикрасьте рубаною петрушкою. Подавати з картопляним пюре, макаронами, рисом або кіноа!