Гуляш з мясом свинини в кисло солодкому соусі з вишнею на сковороді

Як смачно зробити Гуляш з м’ясом свинини в кисло солодкому соусі з вишнею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Свинина вирізка 1кг
3. Борошно 1ст.л.
4. Лавровий лист 1 шт 🍃
5. Розмарин 1 невелика гілочка
6. Часник 2-3 зубчики 🧄
7. Соєвий соус 2-3ст.л.
8. Апельсиновий сік 150-200мл 🍊
9. Цедра 1/3 лимона 🍋
10. Цедра 1/2 апельсина 🍊
11. Заморожена вишня 100гр 🍒
12. Сіль, перець, рослинна олія

Гуляш з м’ясом свинини в кисло солодкому соусі з вишнею на сковороді покроковий рецепт

1. Вишню заздалегідь дістаємо з камери і даємо повністю відтанути. Нарізаємо м’ясо на кубики, 2-3 хвилини обсмажуємо на рослинній олії, додаємо ложку борошна, перемішуємо і продовжуємо готовить.

2. Далі додаємо гілочку розмарину, лаврушку, часник (можна цілі зубчики, можна нарізати), цедру і смажимо ще 3-4 хвилини, вливаємо апельсиновий сік, соєвий соус, перчимо, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 15-20 минут.
3. Пробуємо і за необхідності досолює. Так як ми готуємо з вирізки, м’ясо губами можна буде кусати 😁 Перевіряємо не затесалася в вишню випадкова кісточка, зливаємо оттаявший сок.

4. Додаємо ягоди до м’яса, дістаємо лаврушки і розмарин, акуратно перемішуємо, щоб ягоди не розім’ялася і даємо настоятися під кришкою ще 5 минут.

5. Вуаля, оригінальний готовий гуляш, поїдаємо суворо пюрешкой на якій обов’язково!!! ложечкою робимо хвилі 😁 Приємного апетиту 😋