Гуляш з підливою і гороховим пюре

Як зробити смачний гуляш з підливою і гороховим пюре простий рецепт.

Інгредієнти

◾️м’ясо
◾️цибулю
◾️спеції (у мене чорний мелений перець, паприка солодка, часник сушений)
◾️сіль
◾️томатна паста
◾️лавровий лист
◾️вода

пюре
◾️горох-400 р
◾️вершкове масло – чим більше, тим краще
◾️сіль- за смаком
◾️сода-1/3 ч. л

Гуляш з підливою і гороховим пюре покроковий рецепт

1. Готуємо пюре за цим рецептом:
Як зварити гороховим пюре без замочування в каструлі рецепт
2. Обсмажуємо м’ясо на олії до золотистого кольору, додаємо цибулю, спеції, сіль і томатну пасту. Перемішуємо і додаємо воду, щоб покрила м’ясо. Додаємо лавровий лист, накриваємо кришкою і доводимо до кипения.

3. Після закипання зменшуємо температуру до середньої і тушкуємо м’ясо приблизно годину, за цей час підлива стане густою і дуже смачною, а м’ясо м’яке. Готуйте із задоволенням і їжте смачно 🤤

Відео рецепт 👇