Овочеве рагу з куркою і капустою

Овочеве рагу з куркою і капустою простий рецепт.

Інгредієнти

▫️Гомілки курки
▫️Капуста
▫️Картоплю
▫️Цибулю
▫️Морква
▫️Болгарський перець
▫️Томатна паста
▫️Рослинна олія
▫️Паприка, чорний перець, хмелі сунелі, сіль
▫️Кінза
▫️Часник

Овочеве рагу з куркою і капустою покроковий рецепт

1. Обсмажуємо на сухій сковорідці з двох сторін гомілки, до появи скоринки і тільки потім додаємо рослинне масло.

2. Відправляємо сюди цибулю півкільцями, середній нарізану моркву, обсмажуємо. Додаємо спеції: паприку, чорний перець, Хмелі сунелі і солимо за вкусу.

3. Додаємо картоплю, обсмажуємо 5 хвилин, потім вливаємо томатну пасту розведеною з водою, болгарський перець, дрібно нашатковану капусту, вливаємо кип’яченої води, стільки щоб покривало наші овочі, додаємо чеснок.

4. Накриваємо кришкою, при повільному вогні тушкуємо хвилин 20 – 25. В кінці посипаємо зеленню і подаємо настояться.