Гурийская капуста з буряком

Як зробити Гурийскую капусту з буряком рецепт простий.

Інгредієнти

Капуста – 1,5 кг
Буряк – 2 шт. (середнього розміру)
Морква – 1 шт
Часник – 5 зубчиків
Перець горошком – 8-10 шт
Лавровий лист – 1 шт
Маринад – 1,5 л

Маринад:
Вода – 1,5 л
Сіль – 2 ст. л. з гіркою
Цукор – 5 ст. л.
Рослинна олія – 50 мл
Оцет 9% – 50 мл

Гурийская капуста з буряком покроковий рецепт

1. Капусту, буряк і моркву складаємо в каструлю. ⠀ Маринад доводимо до кипіння, потім вливаємо оцет. ⠀

2. Заливаємо капусту. Ставимо гніт і залишаємо при кімнатній температурі на добу. ⠀

3. Потім перекладываемся в банку і зберігаємо в холодильнике.

Відео рецепт 👇