Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром сулугуні

Як смачно зробити Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром сулугуні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачні хачапурі принесла, вийде у всіх, запевняю. Тісто дріжджове, але одночасно , швидко-листове 👌 З цим тестом виходить смачний пеновани хачапурі 👌

Інгредієнти

250мл молока
1,5 г/л дріжджі
1ч/л цукру
Сіль
50 г вершкове масло
Борошно-350-450 г (визначитеся по консистенції тесту)

150 г слив.масло (для змащування)

Начинка
Сир сулугуні (у мене був домашній чечіль)

Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром сулугуні покроковий рецепт

1. В миску наливаємо тепле молоко з маслом , цукор і дріжджі, добре перемішуємо. Потім додаємо сіль і поступово просіваємо борошно, і замішуємо м’яке , не липке тісто. Закриємо і залишимо тепле місце підніматися. Потім тісто розділити на 4 частини і скачаємо шарики.
2. Далі, Руками поступово відкриємо, змащуючи маслом, відкриваємо дуже тонко, потім закриємо, як конверт. Всі показала на відео. Потім другий скачуємо кульку, змащуємо маслом, перший конвертик кладемо в ньому і закриємо знову, як конвертик (всі показала на відео).
3. Потім закриємо рушником і залишимо відпочити хвилин 20-25. Далі скачуємо(руками), кладемо сир, закриємо, змащуємо яйцем, посипаємо насінням, у мене були гарбуз, кунжут і відправляємо в духовку. Випікаємо при 200 градусів духовке.