Ханський шашлик з печінки і серця баранини

Як смачно зробити Ханський шашлик з печінки і серця баранини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ханський шашлик – справжній делікатес і перлина Кавказької кухні. Для тих хто любить субпродукти це просто смакота! Дуже соковито і дуже ситно! Найскладніше знайти лівер молодого баранчика – не знайдете – спробуйте з курячими потрошками.

Інгредієнти

✔️печінка баранчика
✔️серце баранчика
✔️курдюк 150-200 гр
✔️жирова сітка
✔️гранат (немає граната – візьміть і запарте окропом жменю барбарису) 1/4 частина у фарш, 1/4 частину для прикраси
✔️1 солодка червона цибулина
✔️третину пучка кінзи і пару гілок фіолетовий базилік
✔️1 ст л домашньої аджики не гострою, 2 ст л соєвого соусу 2 ст л солодкий соус чилі
✔️сіль, перець за смаком

Ханський шашлик з печінки і серця баранини покроковий рецепт

1. Зачищаємо печінку від плівки і проток, нарізаємо дуже дрібним кубиком. У серця зрізаємо жир, видаляємо згустки і також нарізаємо. Так само чинимо з курдюком. Дрібно рубаємо цибулю, зелень, додаємо спеції, приправи, солимо і перчимо, в кінці зерна граната або запарені барбарис.
2. Сітку нарізаємо на прямокутники, викладаємо по 1 ст ложці начинки і складаємо як голубець. Готові гарячі вугілля як затяглися попелом розсовуємо до правій і лівій стороні мангала і починаємо жарить.
3. Якщо смажити над вугіллям – жир буде провокувати полум’я! Перевертаємо кожні 30-40 секунд поки не отримаємо гарну рум’яну скоринку. Жир повинен подтопиться і рівномірно зазолотиться, готується швидко, тк все порізане оч дрібно, не пересушите!