Хашлама з яловичини в тесті по вірменськи

Як зробити Хашламу з яловичини в тесті по вірменськи рецепт простий. Таку смакоту я вперше пробувала. Вірменська «Хашлама» , це нереально смачна страва, ну от в тесті, виходить смачніше. Раджу обов’язково спробувати ❤️

Інгредієнти

Для тесту
200 мл молоко
50 г злив масло
2 ст/л раст.масло
Сіль
1 яйця
1 ч/л дріжджі
1 г/л цукру
Борошна – скільки візьмуть (повинно вийти м’яке, не липке тісто)

Начинка
Яловичина 500 г
Болгарські перчики (різнокольорові) 2-3 шт
Помідори – 2-3 шт.
Лавровий лист
Цибуля – 1-2 шт.
Зелень
Сіль

Хашлама з яловичини в тесті по вірменськи покроковий рецепт

1. В теплому молоці наливаємо цукор, дріжджі, перемішати. Потім додаємо всі зазначені інгредієнти і замішуємо м’яке тісто. Поки тісто підніметься варимо м’ясо до готовності, в кінці додаємо соль.

2. Залишаємо, щоб повністю охолола. Потім тісто ділимо на 2 частини, розкотимо, 1 частина кладемо на деко , потім м’ясо, овочі, потім ще раз м’ясо, болгарські перчики посмажимо на грильнице і кладемо на м’ясо і закриємо тестом.(все це я показала на відео).

3. Зверху тісто змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 200 градусів. Це безумно вкусно.

Відео рецепт 👇