Як смачно зробити Хінкалі як у грузинському ресторані простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Як здорово, коли їх можна зварити вдома! Це дуже легкий і смачний рецепт.
Інгредієнти
для тесту:
Борошно 1 Кг
Крижана вода 400 мл
Сіль
М’ясна начинка:
Фарш яловичий 400г
Фарш баранячий 400г (можна тільки яловичину)
Цибуля 2 шт
Петрушка 40г
Кінза 40г
Коріандр, хмелі сунешь
Чорний і червоний перець
Сіль
Хінкалі як у грузинському ресторані покроковий рецепт
1. Змішати борошно з водою і сіллю, дати тісту відпочити близько 1 години. У фарш додати цибулю, часник, зелень, спеції, ретельно перемішати, залити водою, щоб фарш був мокрым.
2. Важливо: підсипати борошно коли катаете тісто, і підсипати на те місце, де буде стояти хинкал.
3. Варіть 15 хвилин, занурюєте в крижану воду для блиску, прикрашаєте і обід готовий! 🥰 Пригощайтеся!
Відео рецепт 👇