Домашній холодець з курки і свинячих ніжок в мультиварці редмонд рецепт простий. Варю я його виключно в мультиварці. Легко і просто, ніяких довгих посиденьок до плити. Мультиварка у мене маленька, об’ємом 2,5 л всього, тому розрахунок продуктів даю під неї. Якщо у вас мультиварка велика, збільшуйте кількість продуктів. І не лийте занадто багато води. Краще менше.
Інгредієнти
2 свинячі ніжки
1 куряча грудка
сіль, перець горошком, лавровий лист
Холодець з курки і свинячих ніжок в мультиварці покроковий рецепт
1. Ніжки і грудку розрубати на декілька частин, щоб помістилися в мультиварку. Скласти все в миску, залити водою, щоб тільки покривала м’ясо, додати пару горошин чорного перцю, лавровий лист, трохи посолити і включити режим “гасіння” на 6-7 часов.
2. М’ясо вийняти, трохи охолодити. Бульйон процідити через сито. М’ясо розібрати на волокна. Бульйон, підсолити, щоб був трохи пересолений. М’ясо викласти у форму (можна прикрасити за вашим смаком красиво нарізаною зеленню, морквою, зеленим горошком і т. д.),
3. Додати дрібно нарізаний часник, чорний мелений перець за бажанням, залити бульйоном. Остудити, потім прибирати в холодильник.