Як смачно зробити Хрустку квашену капусту з морквою в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Капуста 1 кг
Морква 1 маленька
Сіль 1 ст. л.
Хрустка квашена капуста з морквою в банках покроковий рецепт
1. Капусту очищаємо від брудних і сухих листків. Саму капусту не моєму. Капусту тонко нарізаємо ножем або шатківницею. Очищену моркву Натираємо на крупній тертці. Капусту з’єднайте з морквою, додаємо соль.
2. Чистими руками перетираємо овочі до появи соку і розчинення солі. Капусту щільно укладаємо в банки, примешаем ложкою або руками. В банку повинен з’явитися сік і в кінці повністю покривати капусту.
3. Зверху я вкладаю шматочок кочережки, щоб вона підняла сік ще вище і капуста не спливла наверх. Накриваємо кришкою і ставимо на тарілку. Залишаємо при кімнатній температурі на 3 суток.
4. Почнеться бродіння, тому 2-3 рази в день проколюємо капусту довгою паличкою до самого дна, щоб виходили гази. Потім закваски банки кришками і прибираємо в холодильник.
Відео рецепт 👇