Хрустка квашена капуста з морквою в банках

Як смачно зробити Хрустку квашену капусту з морквою в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Капуста 1 кг
Морква 1 маленька
Сіль 1 ст. л.

Хрустка квашена капуста з морквою в банках покроковий рецепт

1. Капусту очищаємо від брудних і сухих листків. Саму капусту не моєму. Капусту тонко нарізаємо ножем або шатківницею. Очищену моркву Натираємо на крупній тертці. Капусту з’єднайте з морквою, додаємо соль.

2. Чистими руками перетираємо овочі до появи соку і розчинення солі. Капусту щільно укладаємо в банки, примешаем ложкою або руками. В банку повинен з’явитися сік і в кінці повністю покривати капусту.

3. Зверху я вкладаю шматочок кочережки, щоб вона підняла сік ще вище і капуста не спливла наверх. Накриваємо кришкою і ставимо на тарілку. Залишаємо при кімнатній температурі на 3 суток.

4. Почнеться бродіння, тому 2-3 рази в день проколюємо капусту довгою паличкою до самого дна, щоб виходили гази. Потім закваски банки кришками і прибираємо в холодильник.

Відео рецепт 👇